Ρυθμίσεις αποδοχής

Για εμάς, στην εταιρία Μπαχάρ, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Πάντα ενεργό

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Λειτουργία χωρίς cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Λειτουργία χωρίς cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Λειτουργία χωρίς cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Λειτουργία χωρίς cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Λειτουργία χωρίς cookies

Σκόρδο μαύρο, σε σκόνη

Scroll Down — Scroll Created with Sketch.

Ταυτότητα: Το μαύρο σκόρδο δεν γεννιέται μαύρο από τη φύση.  Δημιουργείται ύστερα από ειδική, πολύμηνη θερμική επεξεργασία ολόκληρου του βολβού του κοινού σκόρδου (Άλλιον το ήμερον/Allium sativum). Χάνει έτσι τη χαρακτηριστική οσμή του, αλλά αποκτά πιο έντονη, συμπυκνωμένη γεύση και μεστό άρωμα. Η μέθοδος επεξεργασίας του μαύρου σκόρδου είναι πολύ παλιά, πάει 4.000 χρόνια πίσω. Βασίζεται σε μια αρχαία κορεάτικη συνταγή, την οποία έφερε στην επιφάνεια, το 1997, ο άγγλος αγρότης, Μαρκ Μποτράιτ (Mark Botwright), προσπαθώντας να βρει ένα τρόπο να διατηρεί τα σκόρδα του όλο τον χρόνο.

Μορφή: Σε μορφή σκόνης το αποξηραμένο μαύρο σκόρδο λιώνει ευκολότερα και δίνει πιο σύνθετα αρώματα από ένα ωμό ή ψημένο κοινό σκόρδο.  

Αρώματα & γεύση: Γλυκά και μελωμένα αρώματα, που θυμίζουν βαλσαμικό ξίδι, καραμέλα και πάστα ταμάρινθου. Η γεύση δίνει μια ευχάριστα γλυκόξινη αίσθηση, με ένα ανεπαίσθητο «κάψιμο» στο τελείωμα.

Στην κουζίνα: Διαλύεται εύκολα και ενσωματώνεται σε μαρινάδες για κρεατικά σχάρας και σε ντρέσινγκ με ξίδι, για ψητά λαχανικά και ωμές σαλάτες. Ταιριάζει με ζυμαρικά και ημίσκληρα τυριά.

Ταιριάσματα: Συνδυάζεται εξαιρετικά με τα ξηροκαρπάτα αρώματα του σουσαμιού, με το μαυροκούκι, τον ταμάρινθο, την πάπρικα και τη λιαστή τομάτα, προσθέτοντας μια «γαστρονομική» πινελιά στην κουζίνα μας.

Ταυτότητα: Το μαύρο σκόρδο δεν γεννιέται μαύρο από τη φύση.  Δημιουργείται ύστερα από ειδική, πολύμηνη θερμική επεξεργασία ολόκληρου του βολβού του κοινού σκόρδου (Άλλιον το ήμερον/Allium sativum). Χάνει έτσι τη χαρακτηριστική οσμή του, αλλά αποκτά πιο έντονη, συμπυκνωμένη γεύση και μεστό άρωμα. Η μέθοδος επεξεργασίας του μαύρου σκόρδου είναι πολύ παλιά, πάει 4.000 χρόνια πίσω. Βασίζεται σε μια αρχαία κορεάτικη συνταγή, την οποία έφερε στην επιφάνεια, το 1997, ο άγγλος αγρότης, Μαρκ Μποτράιτ (Mark Botwright), προσπαθώντας να βρει ένα τρόπο να διατηρεί τα σκόρδα του όλο τον χρόνο.

Μορφή: Σε μορφή σκόνης το αποξηραμένο μαύρο σκόρδο λιώνει ευκολότερα και δίνει πιο σύνθετα αρώματα από ένα ωμό ή ψημένο κοινό σκόρδο.  

Αρώματα & γεύση: Γλυκά και μελωμένα αρώματα, που θυμίζουν βαλσαμικό ξίδι, καραμέλα και πάστα ταμάρινθου. Η γεύση δίνει μια ευχάριστα γλυκόξινη αίσθηση, με ένα ανεπαίσθητο «κάψιμο» στο τελείωμα.

Στην κουζίνα: Διαλύεται εύκολα και ενσωματώνεται σε μαρινάδες για κρεατικά σχάρας και σε ντρέσινγκ με ξίδι, για ψητά λαχανικά και ωμές σαλάτες. Ταιριάζει με ζυμαρικά και ημίσκληρα τυριά.

Ταιριάσματα: Συνδυάζεται εξαιρετικά με τα ξηροκαρπάτα αρώματα του σουσαμιού, με το μαυροκούκι, τον ταμάρινθο, την πάπρικα και τη λιαστή τομάτα, προσθέτοντας μια «γαστρονομική» πινελιά στην κουζίνα μας.

Drag View Close play