Ρυθμίσεις αποδοχής

Για εμάς, στην εταιρία Μπαχάρ, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Πάντα ενεργό

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Λειτουργία χωρίς cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Λειτουργία χωρίς cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Λειτουργία χωρίς cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Λειτουργία χωρίς cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Λειτουργία χωρίς cookies

Ο οβελίας του “Μπαχάρ”

Ο παραδοσιακός οβελίας στην Μπαχάρ έκδοσή του. Χρόνια πολλά!

Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε την διαδικασία του σουβλίσματος και του ψησίματος. Το “Μπαχάρ” προτείνει το τέλειο μαρινάρισμα – καρύκευμα του οβελία, για ένα αξέχαστο γευστικό αποτέλεσμα.

Scroll Down — Scroll Created with Sketch.

Υλικά

  • Αλάτι ψιλό
  • Πιπέρι μαύρο τριμμένο.
  • Ρίγανη και θρούμπι.
  • Μιξ Αρνάκι
  • Έτοιμη Σάλτσα Μαρινάτα Μουστάρδας – Σκόρδου.

Ετοιμασία

Η διαδικασία πρέπει να γίνει το Μεγάλο Σάββατο για να πετύχουμε το τέλειο μαρινάρισμα.
Δένουμε – στερεώνουμε το αρνί μας στη σούβλα.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη με το θρούμπι και πασαλείβουμε εσωτερικά το αρνί.
Ανακατεύουμε την Σάλτσα Μαρινάτα Μουστάρδας – Σκόρδου με το Μιξ Αρνάκι και πασαλείβουμε με μπόλικο υλικό εσωτερικά το αρνί.
Ράβουμε την κοιλιά και περιδένουμε την μπόλια.

Πασαλείβουμε με μπόλικη Σάλτσα Μαρινάτα μουστάρδας – σκόρδου εξωτερικά.

Σκεπάζουμε – τυλίγουμε τη σούβλα με το αρνί για λόγους προστασίας και την τοποθετούμε όρθια σε ένα ταψί η λεκανάκι (μήπως τρέξουν ζουμιά).

Ψήσιμο

Λίγη φωτιά – θερμοκρασία στην κοιλιά και περισσότερο στα πόδια και κεφάλι.
Η σούβλα να γυρίζει ψηλά από την φωτιά για να σιγοψηθεί και να μπορέσουν να βράσουν ουσιαστικά τα ζουμιά εσωτερικά του αρνιού.

Στο τέλος το κατεβάζουμε χαμηλά για να έχουμε μια ωραία νόστιμη, καραμελωμένη και τραγανή πέτσα.

Καλοφάγωτο.

Drag View Close play