Ρυθμίσεις αποδοχής

Για εμάς, στην εταιρία Μπαχάρ, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Πάντα ενεργό

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Λειτουργία χωρίς cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Λειτουργία χωρίς cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Λειτουργία χωρίς cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Λειτουργία χωρίς cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Λειτουργία χωρίς cookies

Αλάτι ανθός, Μάνης

Scroll Down — Scroll Created with Sketch.

Ταυτότητα: Πολύ πριν επινοηθούν οι τεχνητές αλυκές, οι οποίες αντιγράφουν τη φύση, οι άνθρωποι μάζευαν την «κρούστα» του αλατιού που σχηματίζεται στις κοιλότητες των βράχων, όταν εξατμιστεί, με τη θερμότητα του ήλιου, το εγκλωβισμένο νερό της θάλασσας. Το φυσικό αλάτι Μάνης συλλέγεται χειρωνακτικά, με τον παραδοσιακό τρόπο, στις δυσπρόσιτες βραχώδεις ακτές της περιοχής, από τα τέλη Μαΐου μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Μορφή: Ο ανθός του αλατιού ή αφρίνα, αλλά και αφράλατσο στο τοπικό ιδίωμα, έχει τη μορφή χοντρών κρυσταλλικών νιφάδων, με λευκό ή υπόλευκο χρώμα.

Αρώματα & γεύση: Η ιωδιούχος γεύση του θαλασσινού αλατιού είναι πολύ πιο αισθητή.

Στην κουζίνα: Χρησιμοποιείται κυρίως ωμό, στο τέλος του ψησίματος, πάνω από κρέατα και ψάρια. Αρτύζει ωμές σαλάτες και βραστά λαχανικά, δίνοντας τους όχι μόνο αλμύρα, αλλά και μια ευχάριστα τραγανή αίσθηση. Καθώς λιώνει, αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τις γεύσεις των υλικών με τα οποία ήρθε σε επαφή.

Ταιριάσματα: Το αλάτι μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα αρτύματα, τονίζοντας τη γεύση τους, αλλά ακόμα και με τη σοκολάτα ή την καραμέλα. Ελαφρώς κοπανισμένο στο γουδί, μαζί με αποξηραμένα μυριστικά, ξερές φλούδες εσπεριδοειδών και μπαχαρικά, μετατρέπεται σε ιδανικό άρτυμα για ψητά στη σχάρα ή στο γκριλ.

Drag View Close play