Ρυθμίσεις αποδοχής

Για εμάς, στην εταιρία Μπαχάρ, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Πάντα ενεργό

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Λειτουργία χωρίς cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Λειτουργία χωρίς cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Λειτουργία χωρίς cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Λειτουργία χωρίς cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Λειτουργία χωρίς cookies

Μείγμα Μεντιτερανέ

Scroll Down — Scroll Created with Sketch.

Ταυτότητα: Οι πρώτοι θεωρητικοί της μεσογειακής κουζίνας –όχι της μεσογειακής διατροφής, για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις– αναζητώντας τους συνδετικούς κρίκους που ενώνουν μαγειρικά διαφορετικούς λαούς και πολιτισμούς, από τον Βόσπορο μέχρι το Γιβραλτάρ, εστίασαν σε τρία προϊόντα. Το ελαιόλαδο, το σιτάρι και το κρασί, πιθανότατα σε αντιδιαστολή με το βούτυρο, την πατάτα και την μπύρα, που διαμόρφωσαν τη γαστρονομική κουλτούρα των βορειότερων περιοχών της Ευρώπης. Όμως, οι μεταγενέστεροι ερευνητές πρόσθεσαν σε αυτή την αρχική τριάδα, την κατανάλωση του αρνίσιου κρέατος, την τομάτα και βέβαια τα μυρωδικά και τους συνδυασμούς τους. Πραγματικά, τα περισσότερα μυρωδικά και μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται στις κουζίνες της Μεσογείου, και σε μεγάλο βαθμό τις  χαρακτηρίζουν, προέρχονται από την λίγο πολύ κοινή χλωρίδα της περιοχής. Το μείγμα που προτείνει το Μπαχάρ συνδυάζει, σε ιδανικές αναλογίες, τα δημοφιλέστερα από αυτά, που καθένα τους θα μας ταξιδέψει ίσως σε μια διαφορετική χώρα, όλα μαζί όμως έχουν το άρωμα της κοινής μας θάλασσας.     

Μορφή: Σκόνη, με πράσινο-καφέ χρώμα.

Αρώματα και γεύση: Τα αρώματα των βοτάνων και των μπαχαρικών αναδύονται κατά κύματα, με κυρίαρχα τη μαντζουράνα, το φασκόμηλο, το θυμάρι, το κύμινο και το εστραγκόν. Η γεύση είναι επίμονη, ευχάριστα πικάντικη, με ένα ελαφρά πιπεράτο τελείωμα. 

Στην κουζίνα: Ιδανικό για αρνί στο φούρνο, ψητό κοτόπουλο, λεμονάτο ή κοκκινιστό κρέας στην κατσαρόλα, ψητά λαχανικά, μαρινάδες και σάλτσες.

Ταιριάσματα: Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε αλάτι.

Drag View Close play