Ρυθμίσεις αποδοχής

Για εμάς, στην εταιρία Μπαχάρ, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Πάντα ενεργό

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Λειτουργία χωρίς cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Λειτουργία χωρίς cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Λειτουργία χωρίς cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Λειτουργία χωρίς cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Λειτουργία χωρίς cookies

Αλάτι θαλασσινό για κρέας (μείγμα), σε νιφάδες

Scroll Down — Scroll Created with Sketch.

Ταυτότητα: Το αλάτι έπαιζε πάντα, από τα προϊστορικά ακόμα χρόνια, ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων, όχι μόνο νοστιμίζοντας τα μαγειρέματά τους, αλλά κυρίως εξασφαλίζοντας με το πάστωμα τη συντήρηση των τροφών. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι για ορισμένες τουλάχιστον ιστορικές περιόδους, όποιος έλεγχε την παραγωγή ή τη διάθεση του αλατιού, μπορούσε να ελέγχει τον κόσμο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι σε πολλές δυτικές γλώσσες η λέξη για την αμοιβή της εργασίας (salary, salaire) έχει κοινή ρίζα με τη λέξη για το αλάτι (salt, sel), από το λατινικό salarium, το ποσό που έπαιρναν οι ρωμαίοι στρατιώτες για να αγοράζουν αλάτι. Και μπορεί η χρήση του ως συντηρητικού να έχει περιορισθεί, παραμένει όμως σχεδόν αναντικατάστατος παράγοντας νοστιμιάς, ειδικά όταν συνδυάζεται με τα κατάλληλα για κάθε πιάτο μυρωδικά και μπαχαρικά.

Μορφή: Νιφάδες θαλασσινού αλατιού, που οι περισσότερες έχουν τη μορφή πυραμίδας, συνδυάζονται με σπόρους κόκκινης μουστάρδας, αποξηραμένο κρεμμύδι, λέπια κόκκινης πιπεριάς, μαραθόσπορο, θυμάρι, κόλιανδρο, τριμμένο μαύρο πιπέρι και άλλα μπαχαρικά.

Αρώματα και γεύση: Διακριτικό μπουκέτο αρωμάτων, όπου ξεχωρίζει ο μαραθόσπορος, το θυμάρι και ο κόλιανδρος. Στο στόμα, στη γευστική ένταση του αλατιού, προστίθενται το ελαφρό κάψιμο του μπούκοβου και του πιπεριού, ενώ τον αρωματικό τόνο δίνουν το θυμάρι και ο μαραθόσπορος.

Στην κουζίνα:  Τρίψτε το ελαφρά με το χέρι πάνω σε ψητά κρέατα μόλις βγουν από τη σχάρα ή αλατίστε με αυτό τα ψητά του φούρνου.

Ταιριάσματα: Αγαπά ιδιαίτερα το λεμόνι, τη μουστάρδα και το σκόρδο.

Drag View Close play