Ρυθμίσεις αποδοχής

Για εμάς, στην εταιρία Μπαχάρ, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Πάντα ενεργό

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Λειτουργία χωρίς cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Λειτουργία χωρίς cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Λειτουργία χωρίς cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Λειτουργία χωρίς cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Λειτουργία χωρίς cookies

Ζωμός βοδινού, σε σκόνη

Scroll Down — Scroll Created with Sketch.

Ταυτότητα: Είναι αλήθεια ότι όσο εξελίσσεται η επιστήμη τόσο καλύτερα κατανοούμε τις μαγειρικές τεχνικές και διαδικασίες, που εφαρμόζουν εμπειρικά όσοι ασχολούνται με την κουζίνα, εδώ και εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες χρόνια. Από την απλή συντήρηση των τροφών, μέχρι τη μοριακή γαστρονομία και την τεχνική sous vide, αυτή η κατανόηση οδήγησε σε εφαρμογές που έκαναν πιο απλή, πιο ενδιαφέρουσα και συχνά πιο νόστιμη τη ζωή μας. Οι ζωμοί ήταν πάντα ένα από τα ισχυρά όπλα των μαγείρων, καθώς αφενός αξιοποιούσαν θεωρητικά άχρηστα κομμάτια των ζώων ή των θαλασσινών, όπως τα κόκκαλα και τα κελύφη, ενώ αφετέρου δημιουργούσαν, με το παρατεταμένο και αργό βράσιμο, μια συμπυκνωμένη «βόμβα» γεύσης. Μόνο που η διαδικασία ήταν χρονοβόρα και αργή και η συντήρηση όχι πάντα εύκολη. Η απάντηση ήταν η αφυδάτωση των ζωμών και η μετατροπή τους σε σκόνη. Έτσι, κρατάμε τη γεύση αλλά γλιτώνουμε την ταλαιπωρία.

Μορφή: Χονδρόκοκκη σκόνη, με ανοιχτό καφέ χρώμα.

Αρώματα και γεύση: Πίσω από το κυρίαρχο άρωμα του κρέατος, βρίσκονται αρώματα λαχανικών, όπως το σέλινο, το καρότο ή το κρεμμύδι, και μπαχαρικών όπως το μπαχάρι και το πιπέρι. Η γεύση είναι πυκνή, επίμονη, με ισχυρή παρουσία αλατιού.

 Στην κουζίνα: Σε 1 λίτρο νερό που βράζει, προσθέστε 20 γραμμάρια σκόνης και ανακατέψτε για 5 λεπτά συνεχώς. Θα έχετε μια εξαιρετική βάση για τις σάλτσες σας, που θα αποκτήσουν πρόσθετη νοστιμιά.

Ταιριάσματα: Προσαρμόστε τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά, ανάλογα με τη συνταγή που θα υλοποιήσετε. Χρειάζεται μόνο να προσέξετε το αλάτι.

Drag View Close play