Ρυθμίσεις αποδοχής

Για εμάς, στην εταιρία Μπαχάρ, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Πάντα ενεργό

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Λειτουργία χωρίς cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Λειτουργία χωρίς cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Λειτουργία χωρίς cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Λειτουργία χωρίς cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Λειτουργία χωρίς cookies

Αλάτι Χαβάης κοκκινες πέρλες

Scroll Down — Scroll Created with Sketch.

Ταυτότητα: Η ιστορία της δημιουργίας αυτού του ιδιαίτερου θαλασσινού αλατιού, από το ηφαιστιογενές νησιωτικό σύμπλεγμα της Χαβάης, μοιάζει με εκείνη του μαύρου αλατιού. Για πολλούς αιώνες, τα νερά της βροχής παρασύροντας πετρώματα και υλικά από τις πλαγιές των ηφαιστείων μέχρι τις παράκτιες αλυκές, χρωμάτιζαν και εμπλούτιζαν το αλάτι, ανάλογα με τη σύσταση των πετρωμάτων. Το κόκκινο αλάτι, για παράδειγμα, χρωστάει το χαρακτηριστικό χρώμα του στην πλούσια σε οξείδιο του σιδήρου ηφαιστειακή άργιλο (alaea στην τοπική διάλεκτο). Με τα χρόνια και την παρατήρηση, οι άνθρωποι κατάφεραν να μιμηθούν τη φύση και έτσι σήμερα το κόκκινο αλάτι δημιουργείται με την ανάμειξη ανεπεξέργαστου θαλασσινού αλατιού από τις αλυκές της Χαβάης με καθαρισμένη ηφαιστειακή άργιλο, συνήθως από τα νησιά Kauai και Molokai.

Μορφή: Μικρές, κρυσταλλικές πέρλες, με χρώμα που παίζει ανάμεσα στο βαθύ ροζ και το πολύ ανοιχτό κόκκινο.

Αρώματα και γεύση: Παρότι περιέχει περίπου 20% λιγότερο νάτριο σε σχέση με το κοινό αλάτι, η αίσθηση της αλατότητας είναι υψηλή. Αν το δοκιμάσουμε μόνο του και προσεκτικά, θα εκτιμήσουμε τη φινέτσα, τη διάρκεια και την ελαφριά νότα φουντουκιού, που αφήνει στο στόμα.

Στην κουζίνα: Το κόκκινο αλάτι της Χαβάης είναι από τα λίγα αλάτια της κατηγορίας του που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την αρχή του μαγειρέματος ενός φαγητού. Βέβαια, η τιμή του το κάνει κυρίως «αλάτι της τελευταίας στιγμής», που θα προσθέσει νοστιμιά και χρώμα στα ψητά κρέατα, τα ταρτάρ ψαριών και τις ψητές πατάτες. Οι πέρλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως το χοντρό αλάτι.

Ταιριάσματα: Ταιριάζει σχεδόν με όλα τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά.

Drag View Close play