Ρυθμίσεις αποδοχής

Για εμάς, στην εταιρία Μπαχάρ, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Πάντα ενεργό

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Λειτουργία χωρίς cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Λειτουργία χωρίς cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Λειτουργία χωρίς cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Λειτουργία χωρίς cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Λειτουργία χωρίς cookies

Πάστα τζίντζερ

Scroll Down — Scroll Created with Sketch.

Ταυτότητα: Η πιπερόριζα ή τζίντζερ είναι το ρίζωμα του φυτού Ζιγγίβερις η φαρμακευτική (Zingiber officinale), το οποίο κατάγεται από τη νότια Κίνα και ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον κουρκουμά, το καρδάμωμο και το γκαλανγκάλ. Σήμερα, καλλιεργείται σε ολόκληρη την τροπική και υποτροπική Ασία, την Αφρική, τη Βραζιλία, την Τζαμάικα και την Αυστραλία. Σε αυτή τη μεγάλη διασπορά, οφείλονται και οι όποιες διαφοροποιήσεις στη γεύση του τζίντζερ. Στη μαγειρική φαίνεται πως έκανε την εμφάνισή του πρώτα στη Μεσοποταμία, στις κουζίνες των Ασσυρο-Βαβυλωνίων, και από εκεί πέρασε στην Αίγυπτο. Στην Ευρώπη διαδόθηκε από τους Ρωμαίους, οι οποίοι υπήρξαν και φανατικοί καταναλωτές του. Ένας από τους τρόπους συντήρησης του φρέσκου τζίντζερ είναι η μετατροπή του σε πάστα.

Μορφή: Πάστα με ανοιχτό, κίτρινο χρώμα, όπου ξεχωρίζουν τα χοντροαλεσμένα κομμάτια του τζίντζερ.

Αρώματα και γεύση: Φρέσκα λεμονάτα και πιπεράτα αρώματα στη μύτη, που συνδυάζονται με ευχάριστο κάψιμο και λεμονάτο τελείωμα στο στόμα.

Στην κουζίνα: Η πάστα του τζίντζερ είναι ένας ενδιαφέρων, εναλλακτικός τρόπος, να προσθέσουμε τη γεύση και τα αρώματά του στα πιάτα μας. Δοκιμάστε την σε μαρινάδες για κρέατα ή σε λαχανικά τηγανητά στο wok. Χρησιμοποιήστε την στα διάφορα ταρτάρ ψαριών και αντικαταστήστε τό, μάλλον δυσεύρετο, φρέσκο τζίντζερ, στα κέικ και τα κουλουράκια. Δίνει έναν αέρα ανατολής σε ρύζια, λαχανικά και σάλτσες.

Ταιριάσματα: Ταιριάζει με το σκόρδο, το λεμόνι, το φασκόμηλο, το δενδρολίβανο, τον κουρκουμά, το γάλα καρύδας, το κύμινο, την ασαφετίδα, την κανέλα και το γαρίφαλο.

Drag View Close play